Оплата комунальних послуг у два кліки: мінімізуємо зусилля та заощаджуємо гроші

Які послуги можна оплатити онлайн?

Сервіси онлайн-платежів виступають посередниками між платником та організацією, послугами якої ви користуєтесь. Так, наприклад, за допомогою сайту EasyPay, перейшовши на сторінку https://easypay.ua/ua/catalog/utility, можна сплатити за інтернет, телебачення, світло, воду та інші комунальні послуги, за навчання або дитячий садок, а також поповнити мобільний рахунок, переказати гроші з картки на картку, погасити кредитну заборгованість.

Для більш зручного використання сервісу радимо зареєструватися в системі, щоб отримати можливість оплати за допомогою віртуальної карти. Ви зможете регулярно поповнювати її в будь-який зручний для вас час і сплачувати за послуги тоді, коли необхідно. Водночас вам не потрібно мати при собі банківську карту або готівку. Також ви можете порадити користування віртуальною картою вашим друзям. За кожного залученого друга йому і вам компанія нарахує 25 грн бонусів.

Ще одним приємним бонусом при реєстрації в системі EasyPay стане отримання карти лояльності Fishka. Накопичені на ній бонусні бали можна використовувати для оплати послуг у самому сервісі, отримання знижок у партнерів програми (інтернет-магазинів, аптек, заправок, ресторанів), а також для придбання товарів з каталогу.

Як оплатити комуналку за допомогою EasyPay?

  1. Після того, як ви зареєструвалися в системі, перейдіть на сторінку «Комунальні платежі». Зазначимо, що це можна зробити й без реєстрації.
  2. У каталозі виберіть конкретну послугу. Припустимо, ви маєте намір сплатити за газ у Києві. Клацніть мишкою на «Газ» або «Київ».
  3. Серед представлених на сторінці комунальних компаній виберіть вашого постачальника («Київгаз» або «Київоблгаз Збут»).
  4. Пред вами з’явиться рядок, у який потрібно ввести номер рахунку. Після чого натисніть «Підтвердити».
  5. У електронній квитанції необхідно перевірити ваші дані та суму до сплати.
  6. Після перевірки оберіть спосіб оплати та натисніть «Оплатити».
  7. Чек, що підтверджує сплату послуг, прийде вам на e-mail. За бажанням ви можете його роздрукувати та прикріпити до квитанції.

Крім того, розрахуватися за комуналку без черг можна також по дорозі на роботу або додому. Для цього скористайтеся найближчим платіжним терміналом. Після того, як ви оберете компанію-постачальника та введете всі необхідні реквізити, залишиться лише внести гроші до спеціального віконечка.

Як бачите, усе дуже просто та інтуїтивно зрозуміло. Для того, щоб сплатити за комунальні послуги, потрібен лише інтернет або платіжний термінал, адреси яких можна знайти у відповідному розділі на сайті. Де б ви не перебували та наскільки б мало часу у вас не було, із сучасними онлайн-сервісами черги вам більше не загрожують.