У Києві єдина маршрутка з валідатором відмовилась від є-квитка: прийматиме тільки готівку

У Києві на першому та єдиному маршруті приватного перевізника, де встановили валідатори, відмовилися від є-квитка. У салоні маршрутки №444 повісили об'яву, що з 20 липня оплата за проїзд відбуватиметься лише готівкою, повідомили активісти групи "Пасажири Києва".

У Києві в маршрутці №444, де раніше встановили валідатор, відмовились від безготівкової оплати"Вчора ми писали, що Дептранс КМДА непублічно розриває договори з єдиним перевізником, який закупив великі автобуси і поставив електронний квиток (Союз-Авто), як сьогодні цей перевізник вирішив відмовитись від подальшого використання е-квитка", — наголошують активісти.

Нагадаємо, що 23 травня на відповідному маршруті встановили валідатори, щоб надати можливість оплачувати за проїзд електронним квитком. Маршрутка курсує від станції метро "Виставковий центр" до вулиці Метрологічної.

"Цікаво, як можна очікувати великі автобуси і нормальну оплату проїзду на приватних маршрутах, якщо ви вичавлюєте єдиного перевізника, який міг і хотів це забезпечити?", 1 наголошується у дописі.

Раніше ми писали, що у КМДА не збираються повністю прибирати маршрутки, а навпаки, хочуть підняти їхній рівень.

У маршрутках одного з приватних перевізників Києва з'явилися валідатори