Оля Полякова зібрала понад 2 млн на протезування військових

Оля Полякова зібрала понад 2 мільйони гривень на протезування українських військових. Рекордний внесок у збір зробив військовий, оборонець "Азовсталі" Михайло Діанов. Він пожертвував 1 700 000 гривень, які українці пожертвували йому на біонічні протези для постраждалих під час війни.

У жовтні Полякова стала амбасадоркою проєкту "Протези для Незламних" та ініціювала збір на лікування, реабілітацію та протезування українських військових. У рамках цієї ініціативи співачка запустила онлайн-марафон "Разом нас мільйони"

За три тижні вдалося зібрати необхідну суму, її примножив Михайло Діанов.

"Я дуже пишаюся кожним, хто долучився до благодійної ініціативи "Разом нас мільйони. Протезування для Незламних" і зробив свій внесок у лікування наших військових. За три тижні разом з благодійниками платформи dobro.ua ми зібрали понад 2 мільйони гривень — значну суму, яка пришвидшить протезування українських захисників, що втратили кінцівки під час виконання службового обов'язку. Я неймовірно вдячна Михайлу Діанову, легендарному оборонцю Маріуполя, за те, що він зробив і продовжує робити для України. Його сума пожертви склала рекордні 1 мільйон 700 тисяч гривень. Це просто фантастично!" — прокоментувала Оля Полякова.

Сам Михайло каже, що шукав, як допомогти побратимам, які постраждали на війні.

"Я шукав варіанти, як переадресувати частину вашої допомоги сами тим, хто як і я потребує повернення можливості обіймати рідних обома руками, а також ходити, можливо й тримати зброю. Це дуже важливий для мене напрямок, і я знайшов тих, хто вже допоміг багатьом ветеранам. Дякую Олі за дуже своєчасну ініціативу і те, що саме завдяки їй я дізнався про проєкт. Гроші підуть на закупку якісних біонічних протезів. Це все ваша допомога, за яку я вкотре кажу дякую", — зазначив Михайло Діанов.

Нагадаємо, раніше ми писали, що UNITED24 запустив продаж останнього накладу браслетів з Азовсталі. Де їх купити читайте тут.