OLL.TV більше не працює в Україні

Сервіс OLL.TV призупинив свою роботу в Україні. Про це повідомила директорка з комунікацій компанії SCM Наталія Ємченко.

За словами Наталії, це був вимушений крок і зробити це довелося через "дискримінаційний" (також за її словами) закон "Про олігархів". 

Наразі сервіс вже зупинив трансляції каналів та надання послуг абонентам. А "Укртелеком" припинив надання послуги "Інтерактивне телебачення", адже вона технологічно базувалась на платформі OLL.TV. Таким чином, для абонентів, тарифікація даної послуги та оренди обладнання (за наявності) припинилась з 22 липня 2022 року. Відповідний перерахунок вартості наданих послуг буде надано в рахунках за липень. Тож за відсутню послугу нікому не доведеться платити. Наразі команда Укртелекому працює над пошуком нового сервісу телебачення. 

Все це сталося тому, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, спираючись на закон "Про олігархів",  анулювала ліцензії "Медіа Групи Україна". Т уди входили телеканали : У країна, НЛО.TV, Донбас, Індиго tv, Україна 24, Футбол 1, Футбол 2, Футбол 3. А також сервіси XTRA.TV та OLL.TV. Всі це добро підпорядковувалось Рінату Ахметову.  

Раніше ми писали, що Київрада планує розглянути проєкт рішення про передачу одного із комунальних приміщень міської психіатричної лікарні в оренду "Фонду пам'яті Бабин Яр". Фонд пов'язують із російським олігархом Михайлом Фрідманом та російсько-українським бізнесменом Павлом Фуксом.