Ракетний удар по ТРЦ в Кременчуку

Вдень 27 червня російська війська вдарили ракетами по місту Кременчук на Полтавщині. Ракета влучила в один із міських ТРЦ. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський та очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін

За словами Зеленського, під час удару в ТРЦ було понад тисячу цивільних. Наразі рятувальники займаються гасінням пожежі, кількість жертв невідома. Раніше міський голова Кременчука повідомляв про постраждалих та загиблих. 

"Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Лише намагання людей жити нормальним життям, що так злить окупантів. Росія продовжує виміщати своє безсилля на звичайних громадянах. Сподіватися на адекватність і людяність з її боку марно", — зазначив Зеленський. 

За словами очільника області Дмитра Луніна, на місці працюють рятувальники та правоохоронці. Кількість постраждалих уточнюється. 

"Ракетний удар по ТРЦ із людьми в Кременчуці – черговий військовий злочин росіян. Злочин проти людяності. Це неприхований та цинічний акт терору проти мирного населення. росія – держава терорист", — зазначив Лунін. 

Окупанти обстріляли Кременчук: є постраждалі (оновлюється)