Окупанти третю добу штурмують "Азовсталь": деталі
Фото: censor.net

Окупанти третю добу знаходяться на території заводу "Азовсталь", заявив заступник командира полку "Азов" Святослав "Калина" Паламар. 

За словами Святослава, росіяни черговий раз порушили домовленість про перемир'я. Через це евакуювати цивільних, які продовжують ховатися у підвалах заводу, зараз неможливо. Українські військові продовжують битися та не дають ворогу просунутись далі. Заступник командира "Азову" закликав Верховного Головнокомадувача подбати про поранених солдат, які помирають у страшних муках, через неможливість забезпечити нормальне лікування. Також він звернувся до світової спільноти та просив евакуювати цивільних, адже російська армія вбиває мирних людей на очах у всієї планети. 

До цього ми робили пост з відео, у якому Антон Геращенко розповідав, яким чином окупанти змогли прорватися на "Азовсталь". Якщо коротко, то зрадник, який раніше працював на комбінаті, розповів їм, як потрапити в тунелі на території заводу. За словами Геращенка, вчора володимир соловйов (російський пропагандист) прибув до Маріуполя, щоб зняти, як росіяни беруть його штурмом. Але у них не вийшло прорватись. Ні вчора, ні сьогодні. 

Ми в онлайн-режимі інформуємо вас про український спротив російській окупації. Всю оперативну інформацію станом на сьогодні читайте тут.