Окупанти обстріляли Фельдман Екопарк. Є жертви серед тварин

Окупанти підло обстрліюють не тільки мирних жителів, але й беззахисних тварин.

Внаслідок вчорашнього обстрілу «Фельдман Екопарк» було зруйновано вольєри з благородними оленями. Дев'ять тварин загинуло від уламків. 20 оленів втекли, зараз вони перебувають у лісі неподалік Екопарку. Керівництво Екопарку звертається до мисливців не стріляти в тварин і дати їм можливість вижити за межами вольєрів.

«Ці тварини можуть прогодувати себе і вижити в природних умовах. Ми звертаємося з великим проханням до мисливців. Не стріляйте, будь ласка, у цих тварин. Вони звикли до людей і можуть підпускати їх досить близько. Але в нинішніх найважчих умовах ми всі повинні залишатися людьми, допомагати один одному, ставитися з розумінням до обставин, що склалися. Дайте нашим оленям вижити! Тим більше, що сезон полювання наразі закритий» - сказано у повідомленні.

 

К сожалению, у нас снова грустные новости. В результате вчерашнего обстрела Фельдман Экопарк были разрушены вольеры с благородными оленями. Девять животных погибло от осколков. 20 оленей убежали, сейчас они находятся в лесу недалеко от Экопарка. Эти животные вполне могут прокормить себя и выжить в природных условиях. Мы обращаемся с большой просьбой к охотникам. Не стреляйте, пожалуйста, в этих животных. Они привыкли к людям и могут подпускать их к себе достаточно близко. Но в нынешних тяжелейших условиях мы все должны оставаться людьми, помогать друг другу, относиться с пониманием к сложившимся обстоятельствам. Дайте нашим оленям выжить! Тем более, что сезон охоты сейчас закрыт.

Posted by Фельдман Экопарк on Sunday, March 20, 2022