Окупанти обстріляли Чернігівщину, є загиблі

Сьогодні зранку загарбники випустили ракети по селищу Десна, Чернігівської області. За попередньою інформацією, внаслідок ракетного обстрілу багато людей поранено, є загиблі. Цю інформацію у відеозверненні повідомив очільник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

Він вкотре наголосив, що не треба думати, наче війна закінчилася тільки тому, що російські війська відступили від населених пунктів на Чернігівщині. Голова ОВА також закликав жителів області бути обережними і реагувати на сирени.

"Це ще раз свідчить про те, що я кажу постійно: війна не завершилася, війна не пішла з Чернігівщини, війна не пішла з наших міст. Тому звертаюсь до всіх мешканців Чернігівської області: будьте пильними, обачними і звертайте увагу на всі відповідні сигнали, які оголошують повітряну тривогу", — заявив Чаус.

Нагадаємо, Чернігівщина частково була під окупацією. Загарбники почали наступ на область з першого дня повномасштабної війни. Потім відступили на початку квітня, проте продовжують завдавати ракетних ударів і обстрілювати прикордонні території Чернігівської області.