Окрім коштів на підготовку до Євробачення, місто вкладає гроші і в розвиток інфраструктури Києва - В. Кличко

Окрім коштів, які місто виділило на підготовку і проведення пісенного конкурсу Євробачення, Київ інвестує гроші і в розвиток столичної інфраструктури. І після завершення конкурсу кияни отримають ще більше відремонтованих вулиць, об’єктів інфраструктури та зелених зон.
«Ми виділили на підготовку до проведення Євробачення 200 мільйонів гривень. Ще більше грошей виділяється на облаштування території, на інфраструктуру, в яку ми вкладаємо великі кошти. Будуть проведені ремонтні роботи на Повітрофлотському проспекті, адже багато гостей буде прилітати до «Жулян». Також буде облаштована територія біля МВЦ, де відбуватиметься конкурс – планується багато робіт із озеленення, благоустрою територій», – зазначив Віталій Кличко.
Що ж до ситуації з будівництвом житлового комплексу «Сонячна Рів’єра» поблизу МВЦ, мер зазначив, що місто, забудовник та мешканці району мають знайти компромісне рішення, яке буде, у першу чергу, на користь громади.
«За рішеннями судів це будівництво законне, однак, якщо громада проти такого будівництва – ми повинні сідати за стіл переговорів і намагатися знаходити у складній ситуації компромісне рішення, яке йде на користь у першу чергу громаді, – підкреслив Віталій Кличко. – Однозначно перед Євробаченням ми будемо закривати ці будівлі банерами. Тому що, відверто кажучи, це виглядає негарно, і ми не можемо це так залишити», – підсумував Віталій Кличко.