"Охматдит" знову шукає головного лікаря
Фото: kp.ua

В Міністерстві охорони здоров'я повторно відкрило конкурс на посаду головного лікаря національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" у Києві. Про це йдеться на сайті відомства.

Серед вимог до кандидата зазначено, що він повинен мати вищу освіту в галузі знань "охорона здоров'я" (крім спеціальності "фармація, промислова фармація") і стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років. До того ж, потенційний головлікар повинен вільно володіти українською мовою і бажано англійською.

Повний перелік документів, які необхідні для розгляду кандидата комісією, знаходяться за посиланням.

Дата початку конкурсного відбору та дата його проведення буде зазначена додатково на офіційному сайті міністерства.

Проте відомо, що заяви приймаються до 27 квітня за адресою: вулиця Грушевського, 7, кімната 46, Управління організаційного забезпечення роботи апарату.

Варто зазначити, що новий конкурс оголошено у звязку з тим, що жоден з чотирьох кандидатів, обраних раніше, не став переможцем у відкритому відборі на посаду головного лікаря дитячої лікарні. Так, під час співбесід 20 березня конкурсна комісія заслухала претендентів, які представили власні стратегії розвитку лікарні, і дійшла висновку, що жоден з кандидатів не відповідає цій посаді.

Нагадаємо, що чиновники розікрали в "Охматдиті" понад 9 мільйонів гривень.