“Охматдит” оголосив новий тендер на протиаварійні роботи: скільки планують заплатити
Фото: НДСЛ "Охматдит"

Дитяча лікарня “Охматдит” оголосила новий тендер на проведення першочергових протиаварійних робіт у корпусі, що пошкодили під час масованого ракетного обстрілу 8 липня.

Про це йдеться на сторінці медзакладу в Facebook. 

Невідкладні протиаварійні роботи пошкодженого корпусу передбачають:

  • заповнення віконних та дверних прорізів, які були вибиті під час вибуху; 
  • відгородження частини приміщень тимчасовими конструкціями для захисту будівлі від впливу зовнішніх факторів; 
  • захист інженерних мереж, часткову їх заміну (радіатори опалення), які після вибуху залишились відкритими та мають прямий контакт із зовнішнім середовищем.

Очікувана вартість закупівлі становить понад 9,5 млн грн. Ціну визначили на підставі технічного звіту, дефектного акту, кошторисної документації та позитивної експертної оцінки. Протиаварійні роботи допоможуть при підготовці лікувально-діагностичного комплексу до зимового періоду, їх мають завершити до 15 листопада 2024 року. 

Для зручної комунікації будівельні постачальники зможуть отримати відповідь на додаткові запитання на платформі Prozorro, більш детальна інформація щодо участі в тендері за посиланням

Всі відділення лікарні вже відновили роботу, окрім відділення інтенсивної та еферентної терапії хронічних інтоксикацій. Його пацієнти отримують медичну допомогу в Київській міській дитячій клінічній лікарні №1. 

Відділення трансплантації кісткового мозку функціонує на базі “Охматдиту” і Київського міського центру нефрології та діалізу. Решту відділень розподілили між будівлями “Охматдиту”, які не зазнали ушкоджень, або були ушкоджені частково. 

“Наш Київ” вже писав, що на станції швидкісного трамвая "Національний авіаційний університет" прибрали дефібрилятори.

Довгобуд Sky Towers у Києві втретє не вдалося продати на аукціоні: причина