Обстріли Харківщини
Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

У Чкалівській громаді на Харківщині через російські обстріли загинули четверо людей, а кілька приватних будинків зазнали руйнувань. По це повідомили в пресслужбі ДСНС України у Харківській області.

Так, після одного з "прильотів" по Чкалівській громаді сталося руйнування будівельних конструкцій приватного будинку, де загинули відразу чотири людини. Рятувальники допомогли дістати їхні тіла з-під завалів.

Ще один ворожий снаряд потрапив до складського приміщення одного з сільськогосподарських товариств на території громади. В результаті сталось загоряння на площі 50 квадратних метрів. Рятувальники гасили вогонь протягом майже трьох годин.

Також ворог обстріляв приватний сектор у місті Дергачі, що є передмістям Харкова. Там зайнялися одразу чотири пожежі у приватних будинках, а дві людини зазнали поранень.

Загалом за минулу добу рятувальники Харківщини здійснили 13 виїздів на пожежі, спричинені ворожими обстрілами. Загоряння трапились у Київському районі Харкова, а також Чугуївському та Харківському районах області. В результаті цих пожеж постраждали житлові будинки, господарчі споруди, виробничі будівлі, легкові автомобілі та екосистеми.

Спротив російській окупації, день 108