NOVUS зібрав понад 1500 учнів до школи

Півтори тисячі дітлахів розпочинають навчальний рік з повноцінними шкільними наборами. NOVUS провів благодійну акцію, до якої залучив клієнтів мережі. Протягом двох тижнів у всіх магазинах збирали кошти на придбання необхідної школярам канцелярії: пеналів, щоденників, олівців тощо. Комплекти передали дітям, що не мають батьків, тим, хто вимушено покинув домівки, дітям з особливими потребами, а також малечі з малозабезпечених сімей, яким дуже важко придбати такі набори самостійно.

"Ми розуміємо, що цього року багато сімей з дітьми знаходяться у складних фінансових умовах. Тож, така ініціатива є дуже доречною. Раді, що у нас такі неймовірні клієнти! Навіть у цей непростий період вони знаходять в собі сили підтримувати наші благодійні акції. Їхня активність допомогла зібрати понад півтори тисячі дітлахів до школи, зокрема, більшість з них першачки. Просто дякуємо за це і продовжуємо робити добрі справи разом. Вони зараз потрібні як ніколи", — ділиться PR-менеджер мережі Кристина Івченко.

До слова, мережа завзято підтримує малечу України. Протягом повномасштабної війни разом з благодійним фондом Food for Ukraine, заснованим компанією у Литві, вдалося зібрати 54 000 000 гривень на їжу для українців, що опинилися у важких умовах. На цю суму за останні півроку передали понад 285 000 продуктових комплектів. Вони відправились до українських сімей, які наразі цього найбільше потребують.

Також NOVUS регулярно проводить розвиваючі майстер-класи для дітей, що ростуть без батьків або вимушено покинули свої домівки. Як кажуть у мережі, вони сприяють адаптації дітей, соціалізації після перенесених стресів, та просто додають позитиву у будні малечі.

"Підтримка підростаючого покоління — це інвестиція у майбутнє країни. Саме вони згодом керуватимуть державою, лікуватимуть людей, вчитимуть наступні покоління. Їхній розвиток вкрай важливий для кожного з нас", — додають у мережі.