Нову марку з Kalush Orchestra презентували в "Укрпошті": як замовити

В Україні презентували нову марку з переможцями Євробачення-2022 — гуртом Kalush Orchestra. Її офіційно продаватимуть з 10 квітня, тоді й пройде урочисте спецпогашення в місті Калуш разом з фронтменом гурту Олегом Псюком.

"Ми виконуємо свою обіцянку, яку дали рік тому, і сьогодні презентуємо марку “Kalush”, бо це ще один символ війни та сміливості наших людей — робити все, щоб бути почутими", — повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський у Telegram.

Нову марку з Kalush Orchestra презентували в "Укрпошті": як замовитиЗазначається, що погашення штемпелем "Перший день" відбудеться також у Києві, в день випуску. 

Тираж нової марки "Kalush" складає 130 тисяч листів, її автором став Святослав Романчак, автором картки — Юрій Сосницький. Крім марки випускають спеціальний конверт, художницею якого стала Олеся Вакуленко. Вартість поштового набору "Kalush Orchestra" — 106 грн.

Нова марка з Kalush Orchestra від Укрпошти

Оформити передзамовлення можна вже зараз за посиланням. Тим, хто прагне оформити абонемент, це можна зробити до 9 квітня

Раніше ми писали, що вуличний художник Бенксі запостив в Instagram марку Укрпошти "ПТН ПНХ"

На Київщині "Укрпошта" вібудувала відділення, в яке влучила ракета