Новий рекорд України: київський рятувальник пробіг 50 км у спорядженні пожежника

У Києві рятувальник ДСНС Володимир Сковородка встановив новий рекорд України, пробігши ультрамарафон у 50 км у повному спорядженні пожежника. Вага спорядження становила 25 кг.

Новий рекорд України: київський рятувальник пробіг 50 км у спорядженні пожежника

Подолати такий марафон можуть тільки сильні, витривалі й міцні люди. Таким виявився Володимир Сковородка.

Новий рекорд України: київський рятувальник пробіг 50 км у спорядженні пожежникаПісля встановлення рекорду рятівник пробіг ще 12,7 кілометра. Маршрут полягав у центрі столиці й в туристичних місцях, щоб привернути увагу до місць влучань росіян по столиці України. Чоловік присвятив рекорд пожежникам та усім рятувальникам, які загинули, захищаючи українців.

"У День рятівника хочеться привернути увагу до наших полеглих товаришів і тих, хто в строю — незламний, сильний й завжди приходить українцям на допомогу", — зазначив Володимир.

Новий рекорд України: київський рятувальник пробіг 50 км у спорядженні пожежникаТакож протягом забігу тривав благодійний збір на потреби рятувальників ДСНС України. Разом із київським рекордсменом бігли зірки українського шоубізнесу.

Раніше ми писали, що Олександр Баран встановив світовий рекорд під час змагань пожежників у США, які проходили у місті Гувер, штат Алабама.

У Києві пройдуть благодійні тренування для підготовки до "Найдовшого у світі марафону"