Нове місце: м'ясний ресторан "Наживо"
Фото: instagram.com/najivo_group

На вулиці Богдана Хмельницького, неподалік станції метро "Театральна", відкрився м'ясний ресторан "Наживо".

Про це повідомляється на сторінці закладу у Instagram.

"Ми продовжуємо філософію гостинності та приготування їжі стейкової кухні, якої ви більше не скуштуєте ніде. А також спробуєте смачну неаполітанську піцу, рибу, морепродукти, салати та холодні закуски", — розповіли засновники ресторану.

Поки що заклад працює в тестовому режимі. У ресторані "Наживо" є літня тераса.

Гостям пропонують стейки, піцу, устриці, різні салати, борщ, солянку та безліч інших страв. З напоїв можна замовити фреші, морс, лимонад, пиво, чай та каву.

Для стейків використовують м'ясо від українських м'ясокомбінатів. Його ферментують протягом 21 дня в спеціальних камерах сухой ферментації, де є потрібна вологість, температура, дезинфекція та конвекція. Після жорстка яловичина перетворюється на м’який соковитий стейк.

Меню:

  • ікра щуки з білим тостом — 455 грн;
  • асорті сирів — 508 грн;
  • карпаччо з яловичини, чорні грінки та пармезан — 269 грн;
  • грецький салат з оливками — 219 грн;
  • борщ із генеральським салом — 227 грн;
  • дорадо з аспарагусом і пряним соусом — 429 грн;
  • каре ягняти — 341 грн за 100 грамів;
  • стейк рібай — 217 грн за 100 грамів;
  • філе-міньйон із мармурової яловичини (Японія) — 1650 грн;
  • піца "Маргарита" — 185 грн;
  • київський пиріг із яблуками — 49 грн;
  • фреш — 157 грн;
  • капучино — 90 грн.

Час роботи: з 9:00 до 22:00.

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 16/8.

Це заклади, які відкрилися у липні