На вулиці Богдана Хмельницького, неподалік станції метро "Театральна", відкрився м'ясний ресторан "Наживо".
Про це повідомляється на сторінці закладу у Instagram.
"Ми продовжуємо філософію гостинності та приготування їжі стейкової кухні, якої ви більше не скуштуєте ніде. А також спробуєте смачну неаполітанську піцу, рибу, морепродукти, салати та холодні закуски", — розповіли засновники ресторану.
Поки що заклад працює в тестовому режимі. У ресторані "Наживо" є літня тераса.
Гостям пропонують стейки, піцу, устриці, різні салати, борщ, солянку та безліч інших страв. З напоїв можна замовити фреші, морс, лимонад, пиво, чай та каву.
Для стейків використовують м'ясо від українських м'ясокомбінатів. Його ферментують протягом 21 дня в спеціальних камерах сухой ферментації, де є потрібна вологість, температура, дезинфекція та конвекція. Після жорстка яловичина перетворюється на м’який соковитий стейк.
Меню:
- ікра щуки з білим тостом — 455 грн;
- асорті сирів — 508 грн;
- карпаччо з яловичини, чорні грінки та пармезан — 269 грн;
- грецький салат з оливками — 219 грн;
- борщ із генеральським салом — 227 грн;
- дорадо з аспарагусом і пряним соусом — 429 грн;
- каре ягняти — 341 грн за 100 грамів;
- стейк рібай — 217 грн за 100 грамів;
- філе-міньйон із мармурової яловичини (Японія) — 1650 грн;
- піца "Маргарита" — 185 грн;
- київський пиріг із яблуками — 49 грн;
- фреш — 157 грн;
- капучино — 90 грн.
Час роботи: з 9:00 до 22:00.
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 16/8.