"Нова пошта" відкрила перше відділення в Латвії

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Латвії.

Про це повідомили в компанії.

Зазначається, що Латвія стала третьою країною Балтії та восьмою в Європі, де запрацювало відділення. Крім того, "Нова пошта" також запустила там власну кур’єрську доставку.

"Сьогодні ми відкриваємо Nova Post в Латвії, щоб об’єднати тих, кого розділила війна та кордони, щоб ви могли легко та швидко відправити в Україну частину вашого тепла, турботи та підтримки", — прокоментував відкриття СEO Nova Post Europe Олександр Лисовець.
Відділення відкрили в Ризі за адресою Tērbatas iela 30, Centra rajons, Rīga, LV-1011. Воно працює щодня. Через нього можна відправити та отримати документи, посилки та вантажі до 100 кг. 

Доставка з України в Латвію складає від 5 діб і вартує:

  • Документи — 250 грн;
  • Посилки до 2 кг — 400 грн;
  • Посилки до 10 кг — 600 грн;
  • Посилки до 30 кг — 1200 грн;
  • Вантажі від 30 до 100 кг — 40 грн за кожен кілограм.

Водночас кур'єрська доставка "Нової пошти" працює на будь-яку адресу по всій Латвії. Викликати кур'єра можна через сайт та мобільний додаток. Доставка або забір відправлення кур’єром з адреси сплачується додатково — 100 грн для відправлень до 30 кг або 250 грн за кожні 100 кг.

Варто зазначити, що "Нова пошта" вже відкрила 68 відділень у Латвії, Естонії, Литві, Польщі, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові.

Нагадаємо, минулого тижня перше відділення компанії з’явилося в Таллінні.