Нова пошта відкрила перше відділення у Румунії: яка адреса відділеня Нової Пошти у Бухаресті

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Румунії, у місті Бухарест за адресою B-dul Unirii 47 A, Sector 3. У компанії зазначають, що відділення працює з понеділка по суботу і приймає посилки до 30 кілограмів.

Як відправити посилку з Румунії в Україну 

Для того, щоб відправити посилку з Румунії в Україну необхідно прийти у відділення Nova Post та надати відправлення у відкритому вигляді оператору. Після успішної перевірки треба продиктувати оператору інформацію щодо відправника та отримувача та оплатити доставку.

Як отримати посилку в Румунії

Після отримання SMS повідомлення про доставку посилки необхідно прийти у відділення або отримати відправлення за адресою (якщо це було вказано під час відправки). При собі треба мати документ, що посвідчує особу. Також можна забрати посилку у поштоматі.

Який термін доставки посилок із Румунії в Україну

Румунія це перша країна, у якій "Нова пошта" надаватиме послуги із доставки в Україну та у Молдову. Термін доставки відправлень із Румунії в Україну від 5 днів, а між Румунією і Молдовою від 3 днів.

Яка вартість доставки з України в Румунію

  • Документи  — 250 грн;
  • Посилки до 2 кг — 400 грн; 
  • Посилки до 10 кг — 600 грн; 
  • Посилки до 30 кг — 1200 грн.

До 16 липня на доставку з Румунії в Україну діє спеціальний промокод зі знижкою -50%. Отримати промокод можна на сайті до 3 липня включно.

Раніше ми писали, що в червні "Нова пошта" відкрила перше відділення в Чехії.

"Нова пошта" планує відкрити 2000 пунктів у магазинах, кав'ярнях та аптеках