NOVA: група компаній "Нова пошта" змінює назву

Група компаній Нова пошта змінює назву на NOVA.

Компанія працює на ринку України з 2001 року і за час діяльності значно розширила свій асортимент послуг.

Основні напрямки діяльності NOVA: 

Нова пошта в Україні — доставка документів, посилок, великих вантажі, а також послуги фрахтових перевезень та фулфілменту. Мережа компанії: 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні. 

Nova Post Europe — логістичні послуги для приватних осіб і для бізнес клієнтів, швидка та надійна доставка документів, посилок і вантажів по Європі, а також між ЄС та Україною. Є представництва в 11 країнах: Молдова, Польща, Литва, Чехія, Румунія, Німеччина, Словаччина, Естонія, Латвія, Угорщина та Італія. Має 35 тисяч точок сервісу, з яких 83 — власні відділення Nova Post.

NovaPay — небанківська фінансова установа, яка розвиває власну міжнародну платіжну систему та надає фінансові послуги приватним клієнтам та бізнесу. NovaPay обслуговує 2,6 млн транзакцій на добу і є повноправним учасником міжнародних платіжних систем (МПС) Visa та MasterCard. Компанія має сертифікат про відповідність міжнародному стандарту безпеки даних індустрії платіжних карток PCI DSS. У кінці 2023 компанія випустила власний застосунок.

Nova Global — компанія,що зосереджується на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними онлайн маркетплейсами, зокрема, у країнах Північної та Південної Америки, в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а також Великобританії.  

Supernova Airlines — надає швидку доставку клієнтам із будь-якої точки світу. Компанія вже зробила десятки рейсів між країнами Європи. Невдовзі почне трансконтинентальні польоти вантажними літаками.

ІТ-компанія Nova Digital — виробник веб-додатків та програмного забезпечення. Компанія створює та обслуговує програмні продукти, які опрацьовують 30 000 операцій в секунду. Продукти сервісу протестовали на 32 мільйонах приватних та бізнес-користувачів Нової пошти.

Раніше “Наш Київ” писав, що Нова Пошта відкрила перше відділення в Італії. 

Нова пошта анонсувала запуск 18 відділень у Європі: де і коли