Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED

Ювелірний Дім ZARINA презентує нову колекцію ексклюзивних прикрас — HLIB & MED. Прикраси колекції представлені в обмеженій кількості лише у флагманських бутиках та в інтернет-магазині zarina.ua. HLIB & MED — колекція особливих прикрас, в яких втілено мудрість та цінності, які наші предки вкладали у навколишній світ. 

HLIB & MED

Український мальовничий ранок. Запашний хліб, вмочений у цілющий мед. Обійми коханої людини. Затишок. Життя. Любов. Прикраси зі святкової колекції втілюють у собі саме ці почуття, знайомі кожному, та при цьому такі рідкісні й бажані. Центральні елементи прикрас — це бджоли та мед. Символи чистоти душі та працьовитості. Бджолині стільники — це унікальна природна форма, яка виступає основою будови Всесвіту. Вони зустрічаються як у людському тілі, так і у космосі, поєднуючи їх у єдине. 

HLIB & MED

HLIB & MED

Чорні та коньячні діаманти у прикрасах символізують український хліб. Запашний та рідний, він символізує саме життя. Не дарма він згадується навіть у молитвах. З хлібом зустрічали бажаних гостей та благословляли молодят на щасливе життя. 

HLIB & MED

У прикрасах HLIB & MED ми поєднали два дуже важливі для українців символи. Ми віримо, що ця колекція стане родинним оберегом. Адже прикраси HLIB & MED варті того, аби стати реліквіями та передаватися крізь покоління як нагадування про те, що справді важливе. 

HLIB & MED

HLIB & MED

Запрошуємо вас ознайомитися та приміряти нову колекцію у бутиках ZARINA (м.Київ, бульвар Шевченка 2; м. Дніпро, пр-т Яворницького, 54; м. Одеса вул. Рішельєвська, 23а; м. Львів, пл. Міцкевича, 1) та в інтернет-магазині zarina.ua