"Носоріг" Сенцова в кінці травня буде доступний на Netflix

Фільм "Носоріг" режисера Олега Сенцова буде доступним на платформі Netflix з 23 травня. Права на показ картини стрімінговий сервіс купив ще на початку лютого. Варто зазначити, що це перший український художній фільм, який покажуть на Netflix. 

Головну роль у стрічці Сенцова зіграв лідер київського патріотичного руху "Гонор" Сергій Філімонов. Зараз хлопець разом із побратимами на фронті захищає Укрїну від загарбників. Режисер фільму Олег Сенцов наразі в складі загону спецпризначення теж боронить країну. Раніше він був у теробороні Києва.

ПРО ЩО ФІЛЬМ СЕНЦОВА "НОСОРІГ"?

«Носоріг» — це кримінальна драма на реальних подіях про український кримінальний світ 90-х. Сюжет показує історію колишнього бандита з прізвиськом Носоріг. Оповідь іде від імені головного героя, який розповідає про своє минуле, починаючи від раннього дитинства. Глядач бачить становлення Носорога на шляху до розбійного життя, внутрішні протиріччя героя, як він переживає втрати рідних і зради близьких. 
 

Фільм визнали найкращим на фестивалі у Стокгольмі, де він здобув "Бронзового коня" — найголовнішу нагороду кінофестивалю.