Ніно Катамадзе приїхала у реабілітаційний центр МВС: фото, відео

Грузинська співачка Ніно Катамадзе відвідала реабілітаційний центр МВС, щоб підтримати українських бійців, які зазнали поранень. Про це повідомили представники МВС України у Facebook.

Ніно Катамадзе приїхала у реабілітаційний центр МВС й підтримала бійців: фото, відеоРазом з Інною Ящук (секретарем МВС) грузинська джазова співачка зустрілась із бійцями, які проходять реабілітацію.

Ніно Катамадзе приїхала у реабілітаційний центр МВС й підтримала бійців: фото, відеоВони також подивилися на кабінети, де розробляють пошкоджені кінцівки пораненим пацієнтів, відвідали зал психофізіологічного розвантаження, кімнати відпочинку та інших спеціалістів.

Українські медпрацівники неймовірні сміливці. Ви не здаєтесь і продовжуєте боротись за кожне життя і здоров’я. Я завжди буду з вами

Ніно Катамадзе приїхала у реабілітаційний центр МВС й підтримала бійців: фото, відеоНіно Катамадзе наголосила, що у Грузії є багато фахівці, які бажають доєднатись до команди українських медиків. Вони можуть допомогти та перейняти досвід у наших спеціалістів. 

Ніно Катамадзе приїхала у реабілітаційний центр МВС й підтримала бійців: фото, відеоВ кінці зустрічі грузинська артистка заспівала для бійців українську пісню та зазначила, що завжди буде підтримувати українців.

Раніше ми писали, що в Ірпені з'явилась скульптура "Спротив". Її встановили на честь мешканців міста, які на початку 2022 році зупинили російську армію на шляху до Києва.

Рекорд України: у Києві волонтери розгорнули найбільшу маскувальну сітку