Нічний обстріл Києва сьогодні 2 серпня 2023 року: подробиці

Сьогодні вночі, 3 серпня, восьмий поспіль обстріл Києва та області. Росіяни запустили в бік столиці іранські дрони "Shahed" з північного напрямку. Усі ворожі ціли знищено силами ППО, повідомили у КМВА.

Повітряна тривога у Києва та області тривала три години — з 1:06 до 04:06. Сили протиповітряної оборони збивали баражуючі боєприпаси в небі на підльоті до столиці. За інформацією військової адміністрації, пошкоджень та руйнувань не виявлено. Уламками не зачепило жодного будинку. Жертв та постраждалих також немає.

На Київщині влучань не зафіксовано, постраждалі відсутні, зазначив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook. Проте оперативні групи продовжують роботу з виявлення можливих пошкоджень.

Начальник КМВА Сергій Попко наголосив, що нічна масована атака стала 820-ою для Києва з початку повномасштабного вторгнення.

Нічний обстріл Києва сьогодні 3 серпня 2023 року: скільки збили дронівЗа інформацією ПС ЗСУ, вночі ППО в небі над Україною знищило п'ятнадцять ударних дронів та сім розвідувальних БпЛА.

Раніше ми писали, що ніч на 2 серпня росія атакувала Україну іранськими дронами з трьох напрямків.

Стартував другий етап програми єВідновлення: як отримати гроші на нове житло