Нічна атака дронами на Київ 19 жовтня: подробиці про наслідки

Вночі 19 жовтня 2024 року росіяни атакували Київ ударними безпілотниками. Повітряну тривогу оголошували декілька разів, сили ППО збивали дрони, лунали вибухи. Уламки впали у двох районах столиці, є потерпілі та пошкодження.

Про це повідомили у КМВА.

У Дніпровському районі уламок дрона залетів у вікно будинку та поранив жінку. Вона отримала поранення нижньої кінцівки, її одвезли у лікарню. Подробиць про її стан поки немає.

У Дарницькому районі уламки БпЛА пошкодили фасади декількох будинків. У квартирах вибито вікна, понівечені балкони. 

Нічна атака на Київ 19 жовтня: наслідки з фото у Дарницькому районіНічна атака на Київ 19 жовтня: наслідки з фото у Дарницькому районіТакож пошкоджено приміщення ресторану та припарковані авто. Падіння частини дрона зафіксували на відкритій місцевості. Постраждалі відсутні.

Нічна атака на Київ 19 жовтня: наслідки з фото у Дарницькому районіНічна атака на Київ 19 жовтня: наслідки з фото у Дарницькому районіНа Київщині уламки збитих дронів впали за межами населених пунктів на відкритих ділянках місцевості. Влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури не зафіксовано, зазначив очільник Київської ОДА Руслан Кравченко.

Нічна атака дронами на Київ 19 жовтня: подробиці про наслідки За інформацією Повітряних Сил ЗСУ, за ніч на території України було збито 42 ударних БпЛА та чотири керовані авіабомби. До відбиття залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи.

Раніше "Наш Київ" писав, що в столиці лише 52% укриттів промарковані вказівними знаками.

"Муніципальна охорона" почала патрулювання зі службовими собаками: фото