Відьмак: Кровне походження

Стрімінговий сервіс Netflix оприлюднив трейлер мінісеріалу "Відьмак: Кровне походження" (The Witcher: Blood Origin), події якого розгорнуться за 1200 років до пригод Ґеральта з Рівії.

Сюжет серіалу торкнеться знакової події у всесвіті "Відьмака" — Кон'юнкції Сфер. Цей магічний катаклізм призвів до того, що відокремлені раніше світи монстрів, людей та ельфів злилися в один. "Кровне походження" розповість про створення першого Відьмака та про події, що передували занепаду давньої ельфійської цивілізації.

Головною героїнею серіалу стане воїтелька на ім'я Ейле, що вирішила покинути своє ремесло та стати мандрівною музиканткою. Та згодом їй знову доведеться взятися за зброю.

Головні ролі у проєкті виконали Софія Браун, Лоуренс О'Фуорейн, Мішель Єо, Ленні Генрі, Міррен Мак, Натаніель Кертіс та Ділан Моран.

Серіал "Відьмак: Кровне походження" складатиметься усього з чотирьох епізодів. Прем'єра відбудеться на 25 грудня цього року на Netflix.

Нагадаємо, раніше Netflix опублікував трейлер анімаційного фільму "Піноккіо" від режисера Ґільєрмо дель Торо. Стрічка виконана у техніці стоп-моушен анімації, і дель Торо працював над нею понад десять років.

Шон Пенн приїхав в Україну та передав Зеленському "Оскар"