Гра в кальмара

Стрімінгова платформа Netflix повідомила, що готується до зйомок масштабного реаліті-шоу за мотивами корейського серіалу "Гра в кальмара".

Шоу отримало назву Squid Game: The Challenge ("Гра в кальмара: випробування"). Поки що розпочалася стадія кастингу — заявки на участь можуть подавати мешканці будь-яких країн, що вільно володіють англійською мовою. Окремо проводять три кастинги: для США, Великої Британії та глобальний. 

Загалом у проєкті мають взяти участь 456 гравців, що зробить його наймасштабнішим реаліті-шоу в історії. Призовий фонд становитиме 4,56 млн доларів.

Змагання у Squid Game: The Challenge будуть такими ж, як і в оригінальному серіалі, також додадуть кілька нових ігор. Різниця тільки в тому, що в реальному шоу усі гравці залишаться цілими та неушкодженими. У "Грі в кальмара", нагадаємо, поразка у змаганні означала смерть.  

"Ставки є високими, але в цій грі найгірша доля — це повертається додому з порожніми руками", — кажуть у Netflix.

Нагадаємо, днями Netflix офіційно анонсував другий сезон "Гри в кальмара" та опублікував невеликий тізер. За словами режисера та сценариста серіалу Хвана Дон Хека, у продовженні "Гри в кальмара" з'являться Сон Кі Хун та засновник ігор. Також глядача ближче познайомлять з лялькою-роботом з першої серії першого сезону.

Український серіал "Кава з кардамоном" придбав лідер європейського прокату