Не стримуй фантазію: "Укрзалізниця" оголосила конкурс на кращий дизайн інтер'єру вагонів


Зображення: priestmangoode.com

25 січня "Укрзалізниця" оголосила відкритий конкурс на кращий дизайн-проект інтер’єру пасажирського вагона. Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії.

Взяти участь у конкурсі на волонтерських засадах може кожен, хто прагне заявити про себе та має свій погляд на інтер’єр сучасного пасажирського вагона із використанням нових технологій.

Охочі взяти участь у конкурсі можуть надсилати свої проекти до 27 березня цього року. Роботи розглядатиме конкурсна комісія "Укрзалізниці", яка відбере кілька найкращих варіантів.

Після цього "Укрзалізниця" проведе опитування серед пасажирів, щоб визначити найбільш вдалий дизайн-проект, після чого його має затвердити правління компанії. Таким чином, цей проект ляже в основу нових пасажирських вагонів, які будуть створені на замовлення "Укрзалізниці".

Зазначимо, що дизайнери повинні будуть дотримуватися певних технічних вимог. Також дизайн інтер’єру має відповідати сучасним вимогам щодо ергономіки та передбачати, зокрема, безпечні спальні полиці й відділення для багажу тощо. З повним переліком вимог можна ознайомитися за посиланням.