"Нацспротив. Війна очима добровольців": відкрилась виставка робіт захисників Київщини

18 квітня в Київський обласній військовій адміністрації відкрилась соціальна виставка “Нацспротив. Війна очима добровольців”. 

Це фотохроніка війни, яку вели безпосередньо самі учасники боїв за Київщину. 

Про це розповіли на сайті Київської ОВА. В Київській ОВА відкрилась виставка добровольців, які захищали КиївщинуНа виставці представили фото та текстові матеріали 5 добровольців.

Микола Кравченко “Крук” — головний ідеолог Азовського руху загинув, захищаючи столицю від російських військ. На виставці зібрали останні авторські фото з підписами.

Олександр Карасьов — засновник міліарного бренду М-ТАС. У березні 2022 року Олександр Карасьов доєднався до лав 130-го батальйону територіальної оборони Києва. У січні 2024 року три балістичні ракети прилетіли в виробництво М-ТАС — цим фото поділився Олександр.

Олександр Матяш — часник АТО. З початку повномасштабного вторгнення воював у Патрульній поліції, а потім в ЗСУ. Засновник бренду чоловічої білизни та одягу Regata Club та провідник ветеранського бізнесу в Україні.

Олексій Бик — учасник АТО. З початку повномасштабного вторгнення воював у ССО “Азов-Київ”, офіцер 3-ї ОШБр. Поет та музикант. Дім Олексія під Києвом росяни розстріляли з танку через червоно-чорний прапор. В боях втратився і телефон з фотографіями, але лишився вірш про ті події на Київщині.В Київській ОВА відкрилась виставка добровольців, які захищали КиївщинуТакож на виставці представили фото Володимира Авдєєнка, який звільняв Ірпінь, воював на Харківському, Донецькому напрямках. Володимир дістав поранення в Соледар, після реабілітації очолив Київський обласний центр підготовки населення до нацспротиву.

В Київський ОВА виставка триватиме тиждень — далі поїде Київщиною та буде представлена в музеях та галереях регіону.В Київській ОВА відкрилась виставка добровольців, які захищали Київщину“Наш Київ” також писав, що у Києві відкрилась виставка робіт студентів Академії Бойчука, яку пошкодили під час ракетного обстрілу.

У Києві відкрилась виставка “Khaki is a new pink” художника Іллі Чічкана: фото