Нацполіція запустила гарячу лінію для пошуку зниклих та загиблих
Фото: unsplash.com

Нацполіція запустила ще одну гарячу лінію для пошуку зниклих безвісти або загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну.

За номером гарячої лінії 0 800 21 21 51 можна отримати інформацію щодо процедури розшуку своїх зниклих родичів та знайомих. Дзвінки приймають цілодобово, вони є безкоштовними. 

Також працює гаряча лінія для родичів загиблих людей за номером 0 894 201 867. Там оператори цілодобово консультують та надають роз’яснення щодо процедури поховання загиблих внаслідок військової агресії рф.

Зараз поліцейські цілодобово працюють у звільнених від російських окупантів містах та селах, розшукуючи та ідентифікуючи загиблих мирних мешканців. Тіла жертв російської агресії відправляють на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Після завершення усіх досліджень тіла загиблих передають родичам для поховання.

Украънців просять використовувати гарячі лінії тільки за призначенням. З усіх інших питань потрібно звертатися за номерами поліції своєму регіону. Перелік телефонів можна знайти за посиланням.

Виплати ВПО: в Україні запустили гарячу лінію для консультацій