На Троєщині відкрили сучасне укриття із Самчиківським розписом: фото

У Києві на Троєщині після капітального ремонту відкрили оновлене укриття. Стіни сховища прикрасили Самчиківським розписом та зробили його комфортним для перебування.

Про це повідомила депутатка Київради Ганна Старостенко у Facebook.

На Троєщині відкрили сучасне укриття: стіни прикрашає Самчиківський розписУкриття знаходиться на вулиці Оноре де Бальзака, 4.

На Троєщині відкрили сучасне укриття: стіни прикрашає Самчиківський розписВ сучасному сховищі в трьох приміщеннях під кожним під'їздом провели вентиляцію, облаштували санвузли та встановили електронні двері. Вони автоматично відкриваються під час сигналу повітряної тривоги.

На Троєщині відкрили сучасне укриття: стіни прикрашає Самчиківський розписНа Троєщині відкрили сучасне укриття: стіни прикрашає Самчиківський розписТакож в оновленому сховищі є запас питної води, аптечка, лави для сидіння й навіть сповивальний столик для немовлят. А художниця Ольга Машевська намалювала візерунки на стінках у техніці Самчиківського розпису. 

На Троєщині відкрили сучасне укриття: стіни прикрашає Самчиківський розписУкриття відремонтували за кошти бюджету столиці.

Раніше ми писали, що у Гостомелі для початкової школи побудували укриття у вигляді будиночка Гобітів.

У школі на Солом’янці благодійники відкрили укриття: фото