Наслідки обстрілу Київщини 2 січня: є загиблі та поранені, знеструмлені будинки

Сьогодні, 2 січня, внаслідок ракетного обстрілу Київщини є загиблі та поранені, знеструмлені та пошкоджені будинки у декількох громадах області.

Про це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook.

Наслідки обстрілу Київщини 2 січня: є загиблі та поранені, знеструмлені будинкиПостраждали Бориспільский, Бучанський та Фастівський райони.  

На Фастівщині відбулось загоряння житлового будинку, дві людини загинуло. Пожежу наразі ліквідували. У Вишневому пошкоджено п'ять багатоквартирних будинків та понад 60 автомобілів, постраждали 11 людей, серед них є дитина.

Наслідки обстрілу Київщини 2 січня: є загиблі та поранені, знеструмлені будинкиБільша частина Бучанської громади знеструмлена. Об'єкти критичної інфраструктури поступово переходять на альтернативне живлення/ Енергетики вже працюють на місці пошкоджень.

Через падіння уламків сталася пожежа в недобудованій церкві, пошкоджено декілька підприємств та складських приміщень. Пошкоджено один з обласних медзакладів. Пацієнтів наразі переводять до іншого обласного медзакладу.

Мешканцям області нагадали, що в кожному місті працюють пункти незламності, де можна підзарядити телефони, зігрітися та отримати необхідну допомогу.

Раніше ми писали, що внаслідок ракетного обстрілу мирного населення росіянами у мікрорайоні Бортничі в Києві пошкоджено приватні житлові будинки та будівлю церкви.

Масована атака на Київ: які наслідки обстрілу по районах