"Нарешті ти вдома": для звільнених із полону героїв Маріуполя запустили благодійний проект

Асоціація родин захисників "Азовсталі" запустила проєкт гуманітарної допомоги героям Маріуполя, які повернулися із російського полону. Частині звільнених військових уже передали персональні бокси "Нарешті ти вдома". Бізнесу та волонтерським організаціям пропонують приєднатися до проєкту.

Про це повідомляє Асоціація родин захисників "Азовсталі".

У бокси "Нарешті ти вдома" входять речі першої потреби: засоби гігієни, футболки, шкарпетки, спідня білизна, рушники та інше.

"Проєкт мав на меті продемонструвати оборонцям Маріуполя народну шану та підтримку, і є найменшим, що наша Асоціація могла б зробити для героїв", — розповіли в Асоціації.

Проєкт реалізується через благодійні організації, волонтерів та бізнес шляхом збору коштів. Вартість одного боксу складає 10 000 грн. Вміст коробки підбирають в залежності від статі захисника, з урахуванням особливостей стану здоров'я, максимально дотримуючись принципу індивідуального підходу.

За грошову пожертву у "Фонд підтримки родин захисників "Азовсталі"" будь-який охочий може долучаються  до дизайну коробки та привітати героя із поверненням, розмалювавши її вручну.

Як бізнес та волонтери можуть приєднатися до проєкту "Нарешті ти вдома", можна дізнатися за посиланням.

Україна повернула з полону 215 військових, серед яких — командири "Азова"