привітання з Днем вчителя

Хоч дату святкування Дня вчителя перенесли й тепер він припадає на 1 жовтня, звичка вітати педагогів залишається незмінною. Традиційно у цей день учні та їхні батьки дякують вчителям за цікаві уроки, професіоналізм та витримку. Крім цього, самі працівники сфери освіти поздоровляють одне одного. 

"Наш Київ" зібрав найкращі вітальні вірші, прозу та красиві листівки для вчителів. 

Привітання з Днем вчителя у віршах 

Ми любимо ваші цікаві уроки,
Хоч з нами буває немало мороки,
І вчительське серце частенько у герці,
Бо неслухи сиплять густесенько перцем.

І кліпають потім провин оченята,
А вчителя честь захищають завзято.
А вчитель справжнісінький факел знання
Їх також сумлінно черпає щодня!

***

Хай буде слово вчителя завжди
Святим і чистим на землі,
Нехай до нього як до правди
Ідуть великі й малі!

***

Вчитель! Скільки сили треба,
Щоб навчити нас усіх,
І терпіння, і бажання,
І надій, і сподівання.

Вчитель наш - найкращий у світі,
Допоможе у хвилину важку,
І нехай тільки посмішки й квіти,
Він знайде на своєму шляху.

***

Тим, хто пізнати добро допоміг,
Тим, хто відкрив для нас тайни доріг,
Тим, хто нам крила дарує щодня,
Тим, хто відкрив нам жагу пізнання
Тим, чия праця важка, непроста,
Тим, чиє слово добром пророста,
Тим, хто відкрив нам науки світання
Наші святкові і щирі вітання! 

***

У цей осінній день святковий
Вас щиро хочем привітати!
А щоби настрій був чудовий –
Тепла і сонця побажати!
Здоров’я, щастя, довголіття,
Хай вистачає на століття!
Щоб учні ваші були чемні,
А дні у школі – всі приємні!
Прийміть подяку від батьків,
Для вас – найкращих вчителів!

***

Є професія у світі –
Серце віддавати дітям!
Серце вчителя безкрає,
Як би він його не краяв.

Тому гідний вчитель шани.
Так, любові і пошани
За роботу непросту
І за те, що я росту!

***

Ми проводили маневри —
Випробовували нерви.
Тест учителька пройшла —
Ключ до кожного знайшла.

Треба визнати всім прямо,
Що вона, як рідна мама:
І підтрима, й насварить,
Розбере проблеми вмить.

Ми ставали усе більші,
З кожним роком розумніші,
А учителька із нас
Згуртувала дружний клас!

Приклади привітань до Дня вчителя в прозі

Дорогі вчителі! Дозвольте висловити вам щиру вдячність за вашу важку щоденну працю у школі! Вклоняємося вам за вашу витримку, терпіння, доброту та мудрість! Завдяки вам наші діти змінюються і дорослішають на очах, адже це ви сієте в їхніх душах істинні Добро і Тепло. Від усього серця бажаємо вам здоров’я, достатку, сили та наснаги до улюбленої роботи!

***

Шановні вчителі! Будь-які слова, які прозвучать у цю святкову мить, не в змозі передати всю глибину нашої поваги до вашої щоденної праці. Це ви несете на своїх плечах всю важкість педагогічної роботи, це ви турбуєтеся про учнів, як про власних дітей, і це ви – наче другі батьки для них. Тож хай вам Бог дає здоров’я, радості та багато сили для здійснення всіх робочих планів, а у ваших родинах панує злагода і любов!

***

Дорогі вчителі! У цей святковий день дозвольте висловити вам нашу вдячність та глибоку шану. Ваша праця – титанічна, а ваш внесок в розвиток освіти – безцінний. Від імені дітей та батьків бажаємо вам тільки радості, здоров’я, наснаги та терпіння. Нехай всі ваші задуми реалізовуються найкращим чином!

Привітання для вчителя математики

Вітаємо чудового та дуже здібного вчителя математики з професійним святом! Хочемо побажати, щоб в житті завжди були тільки плюси, щоб Вашу діяльність спіткав успіх в кубі й визнання у квадраті, щоб здоров’я і сили зростали по арифметичній прогресії, а щастя та любов були нескінченними. 

Привітання для вчителя фізики

Нехай Ваша енергія буде виключно позитивно зарядженої протягом усього життя. Бажаємо незломленого опору негараздами, величезної невичерпної сили, маси здоров'я і людського щастя, особистих перемог і загального благополуччя. Будьте успішні, визнані, отримуйте задоволення від життя й успіхів учнів, Ви це заслужили!

Привітання для вчителя української мови

Бажаємо Вам нескінченної радості й великого щастя, бадьорості душі й світлих думок, чудового настрою, особистого благополуччя й гарного достатку. Дякуємо за Вашу любов до рідної мови, яку ви прищеплюєте і якою надихаєте, за вашу терплячість до наших помилок та не завжди хорошої поведінки. Ваша відданість та пристрасть до навчання для нас справжній приклад. 

Привітання для вчителя історії

Людина, яка не знає свого минулого, не варта свого майбутнього. Дякуємо Вам, що своїми уроками робите нас вартими нашого майбутнього! Дякуємо, що із захватом розповідали про кожну з історичних епох, намагалися нас зацікавити, приділяли увагу кожній дрібниці й не обмежувалися лише написаним у підручниках. Нехай слова подяки завжди лунають від кожного з ваших учнів!

Привітання для вчителя літератури

Ваша професія - одна з найважливіших на землі. Читаючи літературу, ми стаємо добрішими, розумнішими, чуттєвішими. Ви нам даєте цю любов. Нехай Вашої любові вистачить на всіх учнів, дякуємо Вам за індивідуальний підхід і тепло Вашої душі. Нехай збуваються Ваші мрії, не тільки педагогічні, а й особисті!

Привітання для вчителя початкових класів

Вітаємо чудового педагога з Днем вчителя! Нехай вистачає сил і терпіння на маленьких учнів, нехай дружним і слухняним буде Ваш клас та щоранку зустрічає Вас з доброю посмішкою!  Бути вчителем початкових класів дуже нелегко, але Ви прекрасно справляєтеся з цим, тож нехай Ваш оптимізм, ентузіазм, сили й старанність і далі допомагають виховувати діток і дарувати їм важливі знання.

Привітання для класного керівника

Любий класний керівник, прийміть від нас найтепліші та найщиріші поздоровлення з Днем вчителя. Бажаємо натхнення, терпіння, щирих посмішок учнів, подяки від батьків. Нехай позитивно починається кожен новий день. Будьте здорові та дякуємо за знання, досвід і піклування про кожного з нас!

***

У нас є класний керівник,
Який для нас такий, як мама.
До нас, таких як є, він звик,
І любить нас усіх так само.
Усі роки веде в життя,
Вчить поважати і дружити.
І проводжає в майбуття,
Щоб жити в світі і творити.

****

Ви є не тільки вчителем, але і другом, підтримкою та прикладом для наших дітей. Ваша здатність знайти індивідуальний підхід до кожного учня – це по-справжньому вражає. Ви створюєте атмосферу довіри та впевненості у класі, де діти можуть розвиватися і вдосконалювати свої здібності. Дякуємо вам за вашу цілеспрямованість, терпіння та велику любов до вашої роботи. Бажаємо вам відчувати силу та натхнення кожного дня вашої педагогічної кар'єри, а також здоров'я, щастя та радості!

Привітання для колег з Днем працівників освіти

Вітаю, шановні колеги, з нашим професійним днем! Наша праця є дорогоцінним вкладом у молоде покоління. Ви навчаєте не тільки наукам, а й навичкам, цінностям, які складають основу для життя у нашому суспільстві. Ваша енергія та вміння зробити урок цікавим – це справжнє мистецтво. Нехай кожен день принесе вам нові знання, відкриття та натхнення. Бажаю вам великого задоволення від своєї роботи, успіхів у досягненні професійних цілей та великої підтримки від учнів, батьків та колег!

*** 

Це особлива дата, коли ми вітаємо всіх, хто навчає і надає знання. Ваша праця є неоціненним внеском у формування майбутнього України. Бажаю вам наснаги та успіхів в усіх професійних зусиллях. Нехай кожен ваш учень і кожна учениця стають самобутніми, свідомими та успішними. З Днем вчителя!

***

Своїх чудових колег я хочу привітати з Днем вчителя. За нами стоїть велика справа, нелегка справа, адже вчити дітей – це велика праця, який вимагає впевненості, моральної стійкості, фізичної витривалості, вміння зацікавити й "все по полицях розкласти". Бажаю нам усім не втратити цих якостей і день за днем ​​впевнено йти до намічених цілей, долаючи будь-який бар’єр нерозуміння і завойовуючи черговий лавр перемоги.

Вихідні та святкові дні у жовтні 2023: скільки днів відпочиватимуть українці