Наєв перевірив опорний пункт, який виконує бойові завдання на Київщині: фото

Сьогодні, 6 січня, командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав опорний пункт підрозділу, що виконує бойові завдання на Київщині. 

Про це повідомили представники командування Об'єднаних Сил ЗС України у Facebook.

Наєв перевірив опорний пункт, який виконує бойові завдання на Київщині: фотоПід час перевірки  виявилося, що місця несення служби й бліндажі у підрозділі якісно облаштовані, а військовослужбовці забезпечені збалансованим харчуванням. 

Наєв перевірив опорний пункт, який виконує бойові завдання на Київщині: фотоНаєв також проінспектував боєготовність і тилове забезпечення бійців, розділив "польовий" святковий стіл з військовими на честь свята Водохреща та нагородив бійців медалями "За службу та звитягу".

Наєв перевірив опорний пункт, який виконує бойові завдання на Київщині: фото"На поточний момент логістичне забезпечення у Північній операційній зоні зосереджено на тому, аби кожен військовослужбовець почувався у польових умовах максимально комфортно. Звісно це нелегке завдання, тому тилові служби працюють над тим, щоб всі види забезпечення були доведені до кожного військовослужбовця", — йдеться у дописі.

Нагадаємо, що на Київщині розгорнули нові блокпости, перевіряють ТЦ, вокзали, лікарні.

Похолодання на Київщині: аварійні та комунальні служби перевели в посилений режим