На "Золотих воротах" відкрили виставку "Сталь Перемоги"

У вестибюлі станції метро "Золоті ворота" відкрилася виставка "Сталь Перемоги".

Про це повідомили в Київському метрополітені.

Зазначається, що експозиція, організована за підтримки Музею-майстерні І.П. Кавалерідзе, триватиме до 10 грудня. Виставка присвячена людям, які творять долю України.

Так, у вестибюлі "Золотих воріт" розташували стенди зі світлинами українців та історіями про них. Зокрема тут можна дізнатися про військових, медиків, волонтерів, митців, журналістів, рятувальників тощо.

У вестибюлі станції метро "Золоті ворота" відкрилася виставка "Сталь Перемоги" про людей, які творять долю України

"На стендах зображені портрети солдатів різних військових підрозділів, їхні історії та важливі битви. Роботи демонструють роль волонтерів, учителів, митців, хліборобів, електромонтерів і багатьох інших у формуванні культурної та економічної репутації України. А також внесок працівників комунальних служб, електромонтерів, працівників ДСНС та інших, які підтримують життєдіяльність нашої держави", — розповіли в метрополітені.

У вестибюлі станції метро "Золоті ворота" відкрилася виставка "Сталь Перемоги" про людей, які творять долю України

За словами організаторів, виставка покликана нагадати, що кожна історія героїзму, незалежно від професії, — важлива складова загального досягнення Перемоги.

Водночас у метро зазначили, що на виставці на "Золотих воротах" представлені репродукції картин, тоді як оригінали можна буде побачити в музеї-майстерні Кавалерідзе на Андріївському узвозі, 21 з 14 листопада.

Нагадаємо, раніше в Музеї війни відкрили виставку збитих російських дронів.