Російські окупанти
Фото: slovoidilo.ua

У Запорізькій області близько 40 російських військовослужбовців були доставлені до лікарні Мелітополя через вогнепальні поранення кінцівок. Про це повідомляє Запорізька ОВА.

Там кажуть, що ці поранення окупанти могли завдати собі самі через необережне погодження зі зброєю.

"Днями до лікарні Мелітополя були доставлені 40 військовослужбовців рф із вогнепальними пораненнями кінцівок. Одна із ймовірних версій того, що відбулося, — самостріл через невміле поводження зі зброєю", — розповіли в Запорізькій ОВА.

Відзначимо, що у квітні СБУ опублікувала перехоплення розмови російського солдата, який розповідав своїй дівчині, що готовий покалічити себе, аби не воювати. А замість цього — отримати грошову компенсацію та повернутися додому. 

"Та я, блін, думаю йо*нути об якийсь кут вже собі руку і поїхати... Сказати, що мені осколком перебило її. І додому поїхати, нах*й, з трьома лямами... Або зах*ярити собі самому в ногу уламок, молотком забити", — сказав окупант

У відповідь його дівчина порадила, що простіше буде вистрілити собі в ногу. Проте військовий заперечив, бо це буде самостріл, і "так не можна".

Вівчарка із росгвардії вивчила команди українською — тепер вона служитиме в Нацгвардії