У Києві на Рейтарській відкрили майстерню-галерею сестер Фельдман: фото

У Києві на вулиці Рейтарській, 9 відкрили майстерню-галерею сестер Фельдман. Сестри Мішель та Ніколь облаштували власний артпростір у дворі з воронами.

Про це пише DTF.

Сестри Фельдман облаштували галерею у Києві на вулиці Рейтарській у дворі з воронамиХудожниці зазначили, що це створили відкриту гаражну галерею з картинами, скульптурами та іншими творами мистецтва. Експозицію планують оновлювати щодня.

Сестри Фельдман облаштували галерею у Києві на вулиці Рейтарській у дворі з воронамиСестри Фельдман облаштували галерею у Києві на вулиці Рейтарській у дворі з воронами"Ми хотіли студію, магазин і галерею, і водночас місце, де нам самим хотілося б перебувати. На кшталт модних домів у Японії, де дизайнер вигадує все прямо в магазині, не розділяючи простір", — повідомили сестри Фельдман в інтерв'ю. 

Сестри Фельдман відкрили галерею у Києві на вулиці Рейтарській у дворі з воронамиУ галереї можна побачити роботи з серії Technosapiens про покоління технологій. Ці твори планують представити на виставці у Лондоні.

Нагадаємо, що на вітринах магазину "Всі. Свої" розмістили благодійну фотовиставку "Почуй військову".

Одразу дві нові виставки відкриються у PinchukArtCentre: деталі