На вулиці Глибочицькій відновили дві багатоповерхівки, в які влучила ракета: фото

У Шевченківському районі повністю відновили два сусідніх будинки на вулиці Глибочицькій, в які влучила ракета у 2022 році. Про це повідомили у КМДА.

В один з будинків російська ракета влучила у квітні 2022 року, зруйнувавши перші два поверхи та 15 квартир. Були пошкоджені вікна, двері, залізобетонні стіни й конструкції стін фасаду. Через два місяці в будинок, що стоїть поруч, також поцілив російський снаряд — 12 квартир були повністю зруйновані.

На вулиці Глибочицькій відновили дві багатоповерхівки, в які влучила ракета: фотоНаразі ремонтні та відновлювальні роботи завершилися. Монолітний залізобетонний каркас оновили повністю, а влаштували зовнішні та внутрішні стіни влаштували з керамічних блоків. Також замінили кабіни ліфта, змонтували нові металеві конструкції даху, відновили внутрішні інженерні мережі.

Зазначається, що в місцях загального користування (парадні, сходи, балкони, ґанок) провели ремонт та внутрішнє оздоблення, оновили зовнішні фасади будинків. Тим, хто цього потребував, зробили соціальний ремонт.

​На вулиці Глибочицькій відновили дві багатоповерхівки, в які влучила ракетаПодивитися, як виглядає ремонт у відновлених будинках на вулиці Глибочицькій можна на відео за посиланням.

Нагадаємо, що за весь час повномасштабної війни у Києві зазнали пошкоджень 800 будівель. 

Раніше ми писали, що на Київщині відновили майже половину пошкоджених і зруйнованих будинків.

Відбудова Києва: як відновлюють багатоповерхівки, що постраждали від ракетних обстрілів