На вокзалі у Києві виступить оркестр
Фото: unsplash.com

Сьогодні, 22 січня, на Центральному залізничному вокзалі Києва на честь Дня Соборності відбудеться виступ оркестру. Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

На вокзалі цього разу виступатиме Київський академічний муніципальний духовий оркестр. Початок концерту запланований на 16:00. Вхід — вільний.

"Сьогодні  до нас на Центральний вокзал столиці завітає Київський академічний муніципальний духовий оркестр. Запрошуємо усіх разом відсвяткувати День Соборності України", — кажуть в УЗ.

Київський академічний муніципальний духовий оркестр заснований створений у 1992 році. Це — єдиний муніципальний оркестр столиці активно. Він часто виступає під час відзначання міських та державних свят, а також гастролює по містах України та демонструє свою творчість в інших країнах. До репертуару виступів оркестру входять лірико-патріотичні, класичні, естрадно-джазові та церемоніальні програми.

Раніше ми писали про те, що Центральний вокзал у Києві стає більш інклюзивним та доступним. Минулого року представники "Укрзалізниці" звернулися за рекомендаціями з архітектурної безбар’єрності до активістів, які розробили стратегію змін, що наблизить вокзал до інклюзивного простору. Частину цих змін вже запровадили.

День соборності України: що треба знати