У Київській області у Вишгородському районі в селі Іванків стихийне лихо — водою розмило дамбу місцевого ставка, розмило та підтопило дві вулиці.

У Вишгородському районі Київщини, в селищі Іванків стався потоп. Вода впала у річку, яка проходить поряд із вулицями, де мешкають люди.

У Вишгородському районі Київщини, в селищі Іванків стався потоп.

Водою розмило дамбу місцевого ставка та підтопило дві вулиці. Рятувальники ДСНС допомагають місцевим подолати стихійне лихо, яке сталося внаслідок тривалих дощових опадів.

"Наразі поліцейські та ДСНС всіляко сприяють місцевим жителям подолати лихо, працюють відповідні служби по очищення водовідвідних каналів. Рівень води поступово знижується", — наголосив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області, генерал поліції Андрій Нєбитов.

У КМВА повідомили, що внаслідок весняного водопілля у Дніпрі може піднятися рівень води через Київську ГЕС. Це ймовірно призведе до підтоплення садово-дачної забудови та присадибних ділянок у Києві, а також Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області

13 та 14 квітня Укргідрометцентр оголосив про гідронебезпеку II рівня (помаранчеву).

Раніше ми писали, що рятувальники ДСНС показали наслідки затоплень будинків на Київщині.

Мешканців Київщини попередили про можливі підтоплення вздовж Десни