Володимир Чеповий

На війні загинув генеральний директор видавництва "БЛІЦ-ІНФОРМ", шефредактор журналу "Бізнес" та автор проєкту "Бізнес 100" Володимир Чеповий. Про це повідомила речниця заступника голови КМДА Людмила Шикота. Також інформацію про його загибель підтвердили депутатка Ірина Геращенко та політолог Віталій Кулик.

Відомо, що Чеповий пішов на фронт добровольцем тероборони та загинув у перші тижні червня. Проте про його смерть стало відомо лише напередодні, коли тіло вдалося ідентифікувати. 

"Енергійний, веселий, активний Владимир Чеповой. Такий ініціативний, відкритий, такий живий завжди", — написала Людмила Шикота.

"Ця страшна війна по-новому відкриває людей, яких знав багато років. Щоранку, переглядаючи стрічку, ми бачимо імена… знайомих, друзів, колег. І я боюся уявити рівень наших втрат", — додала Ірина Геращенко.

Володимир Чеповий

За даними Національної спілки журналістів України, Володимир Чеповий став уже 34-тим українським медійником, що загинув від початку повномасштабного російського вторгнення.

Оновлення. Син журналіста Володимира Чепового Іван Чеповий просить не розповсюджувати інформацію про загибель батька. Наразі журналіста оголосили зниклим безвісти.

"Друзі, сьогодні отримали від зама воєнкома листа про те, що батько є офіційно зниклим безвісти. Як і багато інших українських захисників. Ні в яких списках 200/300 його немає. Я щиро вірю, в те що все буде добре. Чекаємо на офіційну інформацію", — написав Іван.

Він додав, що за документами Володимир Чоповий не загинув і ніхто з його рідних не опублікував жодної інформації.

"Будуть офіційні дані - будем публікувати. Дякую", — підсумував син журналіста.

Столичний активіст Роман Ратушний загинув під Ізюмом