Коли у київському зоопарку годуватимуть коней, бізонів та зубрів: дколи подивитись

На вихідних, 9 та 10 вересня, у київському зоопарку копитних тварин годуватимуть кавунами. Подивитися, як зубри, бізони та коні Пржевальського ласують стиглими кавунчиками можна з 11:00.

У київському зоопарку на вихідних, 9 та 10 вересня, коней та бізонів годуватимуть кавунамиЯк повідомили працівники КиївЗоо, за вересень тварини з'їдають до 1 тони соковитих зелених ягід. Смакувати кавуни люблять як лемури й мавпи, так і великі парнокопитні. 

У київському зоопарку на вихідних, 9 та 10 вересня, коней та бізонів годуватимуть кавунамиГодування тварин сезонними фруктами та овочами практикується у всіх зоопарках світу, це корисно для тварин і захопливо для відвідувачів, особливо з малечею.

У київському зоопарку на вихідних, 9 та 10 вересня, зубрів, коней та бізонів годуватимуть кавунами" І це не просто розваги, а частина важливої професійної роботи – збагачення середовища. Аби кожній тварині створити умови, наближені до природних – з різними запахами, звуками, новими предметами, цікавими іграшками та різноманітними кормами", — кажуть зоопрацівники.

У київському зоопарку на вихідних, 9 та 10 вересня, коней та бізонів годуватимуть кавунамиМістяни, які бажають подивитися на годування бізонів та коней, мають підійти до вольєра у копитний ряд.

Розклад годування коней, бізонів та зубрів у київському зоопарку 9-10 вересня:

  • 11:00 — годування бізонів;
  • 11:15 — годування зубрів:
  • 11:30 — годування коней Пржевальського.

Нагадаємо, що каси зоопарку працюють щодня: у понеділок придбати квиток можна з 12:00 до 17:00, а з вівторка до неділі – з 10:00 до 17:00.

Адреса: Берестейський проспект, 32.

Раніше ми писали, що мешканець Києва на одному з інтернет-ресурсів оприлюднив оголошення про продаж дитинча рисі

У КиївЗоо для врятованих мавпенят облаштували штучну водойму: фото