На ВДНГ знову відкривається оранжерея: які ціни
Фото: ВДНГ

На столичному ВДНГ днями знову почне працювати оранжерея, проте поки що без бара. Про це повідомила адміністрація виставкового комплексу.

Оранжерея відновить свою роботу з 12 травня. Локація працюватиме щодня з 12:00 до 18:00, проте зала з баром поки що буде закритою.

Вартість звичайного вхідного квитка становить 80 грн. Пільговий квиток коштуватиме 60 грн при пред’явленні оригіналу посвідчення. Придбати квиток найближчим часом можна буде лише за безготівку. Усі зібрані кошти підуть на утримання та реконструкцію оранжереї.

Під час повітряної тривоги локація буде закриватись, а відвідувачів потрібно буде пройти у найближче бомбосховище, що знаходиться у павільйоні ВДНГ №1. Після відбою тривоги вони знову зможуть повернутися в оранжерею. 

Також локацію можна буде орендувати для професійних фото- та відеозйомок. Фотозйомка у присутності інших відвідувачів коштує 400 грн за годину (фотограф + 2 особи, кожна наступна людина оплачує вхід).

За попереднім записом можна буде замовити фото- або відеозйомку із закриттям оранжереї для відвідувачів за ціною — 2000 грн за годину (до 10 осіб). А також — урочисту фото- або відеозйомку із закриттям оранжереї за 5000 за годину (до 25 осіб).

Всі.Свої відновлюють роботу на Хрещатику