14 вересня на ВДНГ відбувся забіг Run for Freedom: Тімоті Снайдер пробіг 10 км
Фото: Геннадій Кравченко

14 вересня 2024 року у Києві на території ВДНГ відбувся благодійний забіг "Run for Freedom" на підтримку українських цивільних та військовополонених. Серед учасників був амбасадор United24, американець Тімоті Снайдер, який пробіг 10 км.

На ВДНГ відбувся забіг Run for Freedom: Тімоті Снайдер пробіг 10 км фотоПро це повідомили організатори забігу на сторінці в Instagram.

Забіг був "адвокаційний", ініціаторами виступили Київська школа економіки, проєкт підтримки захисників і захисниць Маріуполя та їхніх родин "Серце Азовсталі" та професор Снайдер. Головна мета — привернути увагу до проблеми звільнення українців з російського полону.14 вересня 2024 року у Києві на території ВДНГ відбувся благодійний забіг "Run for Freedom" на підтримку українських цивільних та військовополоненихДо події долучились військові, ветерани, родичі полонених, звільнені з полону українці, студенти школи економіки та усі, хто чекає рідних. Вони долали дистанцію у 5 або 10 км.

14 вересня 2024 року у Києві на території ВДНГ відбувся благодійний забіг "Run for Freedom" на підтримку українських цивільних та військовополоненихНаразі в полоні у рф перебувають понад 28 000 українців. "Ми маємо постійно нагадувати світу про це. Кожен із нас може бути голосом для них", — наголосили у благодійному фонді KSE Foundation.

14 вересня 2024 року у Києві на території ВДНГ відбувся благодійний забіг "Run for Freedom" на підтримку українських цивільних та військовополоненихРаніше ми писали, що 13 вересня в Україну повернули 49 українців і українок, а 14 вересня з російського полону повернули ще 103 українських військових.

У парку "Наталка" висадили понад 50 кущів троянд на честь Бахмута: фото