На Центральному вокзалі співатимуть колядки
Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

На Центральному залізничному вокзалі Києва на честь Різдва співатимуть колядки та влаштують сюрприз для пасажирів. Про це повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

Так, сьогодні, 25 грудня, у вестибюлі вокзалу Києва поряд з новорічною ялинкою гурт "Щука-Риба" заспіває колядки. Також на гостей чекатиме сюрприз, але який саме, в "Укрзалізниці" не розкривають. Там тільки кажуть, що вокзал цього вечора зовні "перетвориться на щось дивовижне".

Святковий вечір розпочнеться о 18:30 на площі біля будівлі Центрального вокзалу. А виступ гурту  зі співом колядок відбудеться за годину — о 19:30.

"Тож план на вечір такий: о 18:30 збираємося на площі біля Центрального вокзалу Києва та захоплюємося; о 19:30 йдемо співати колядки у вестибюль вокзалу", — написали в УЗ.

Нагадаємо, на честь свят "Укрзалізниця" запускає святковий ретро-поїзд на паровозній тязі. У складі потяга будуть два старовинні паровози 1954 року випуску та п'ять пасажирських вагонів, включно з вагоном-буфетом. Мандрівка на ретро-поїзді триватиме трохи більше години.

На Центральному вокзалі встановлюють ялинку, яка сяє від крутіння педалей