На Житньому, Бессарабському та Володимирському ринках ведуть безготівкову оплату.

У Києві на Житньому, Бессарабському та Володимирському ринках планують ввести безготівкову оплату. Про це повідомили у Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА. 

Нещодавно члени Департаменту провели зустріч з представниками "ПриватБанку", де обговорювалося питання щодо впровадження безготівкового розрахунку на ярмарках та ринках.

"Оскільки суспільство все частіше у своєму житті надає перевагу безготівковому розрахунку над готівковим виникло питання щодо запровадження такого розрахунку на продовольчих ярмарках та ринках у місті Києві", — йдеться у повідомленні.

Після проведення консультацій з робітниками Житнього, Бессарабського та Володимирського ринків вирішили, що ця ініціатива полегшить процес виторгу для продавців (це пришвидшить розрахункові операції, оскільки не буде потреби шукати дрібні купюри для розміну). Аналогічні консультації провели з очільниками ярмарок у Дніпровському, Печерському, Святошинському та Шевченківському районах. Наразі обговорення триває.

Раніше ми писали, що у ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що пішохідну зону біля Бессарабського ринку можуть ліквідувати через несхвалення бізнесменом Вагіфом Алієвим, який володіє розташованими поруч ТРЦ. Проте у КМДА запевнили, що відкривати Бессарабську площу для руху автомобілів не планують.

Продуктові ярмарки 7-12 березня у Києві: адреси