На Троєщині розпочався чемпіонат із дворового футболу

Перший матч пройшов на надсучасному футбольному стадіоні по вулиці Бальзака, 54 у рамках Дня фізичної культури і спорту України. Показовий матч-відкриття провели по два склади футбольних клубів «Алмаз» та «Ніка». Футболісти продемонстрували видовище рівня фіналу Ліги Чемпіонів. Перемогу здобула команда ФК «Алмаз».
– Багато хто з відомих футболістів також починав з дворової команди. Я вважаю, це дуже правильна ініціатива, тому що дітей потрібно заохочувати до спорту, до здорового способу життя, вчити чесно змагатись і перемагати. Запрошуємо всіх, хто марить футболом, прийти на найближчі матчі турніру, які відбудуться 24 вересня на Центральному районному стадіоні Деснянського району, вулиця Драйзера, 2-Б, – наголосив ініціатор чемпіонату, депутат фракції «Солідарність» у Київраді Юрій Зубко.
Запрошуємо всіх охочих вболівати за юних спортсменів. На вас чекає справжня безкомпромісна боротьба на кожному клаптику поля і дивовижні комбінації та індивідуальна майстерність юних футболістів. Початок матчів о 10:00.

Джерело - Вечірній Київ