На цьому тижні відкриють відбудований міст на трасі між Київщиною і Чернігівщиною

На цьому тижні відкриють відбудований міст на трасі між Київщиною, Чернігівщиною та Сумщиною. Через шляхопровід курсуватиме залізничним транспорт, що значно покращить сполучення між областями.

На трасі між Київщиною і Чернігівщиною відкриють відбудований містПро це повідомили представники Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури України у Facebook.

На цьому тижні відкриють відбудований міст на трасі між Київщиною, Чернігівщиною та Сумщиною.Міст був зруйнований у березні 2022 року під час бойових дій, тому весь транспорт курсував в об'їзд. Наразі роботи на мосту практично завершені — там вже поклали верхній шар асфальту. Шляхопровід довжиною 60 метрів матиме дві смуги руху та відповідатиме сучасним транспортним навантаженням.

На цьому тижні відкриють відбудований міст на трасі між Київщиною, Чернігівщиною та Сумщиною.Нагадаємо, що нещодавно відкрили міст через річку Сула на дорозі Н-08 Бориспіль-Маріуполь, який сполучає Київську, Черкаську, Полтавську, Кіровоградську та Дніпропетровську області. 

На Київщині до кінця року відкриють ще два мости: що відомо