На стіні КПІ хочуть створити патріотичний мурал: студенти проти

У Києві на стіні модерністського дев'ятого корпусу КПІ хочуть створити патріотичний мурал. Студенти виступили проти — вони не хочуть псувати будівлю новим стінописом.

Про це повідомила депутатка Київради Євгенія Кулеба. 

Вона зазначила, що ініціатива створення муралу належить представникам Соломʼянської РДА. 

На стіні модерністського корпусу КПІ хочуть створити патріотичний мурал: студенти протиСтудентам нещодавно представили ескізи майбутнього стінопису, але вони їх не погодили. Згодом з'явились нові.

На стіні модерністського корпусу КПІ хочуть створити патріотичний мурал: студенти проти"Студенти і студентки взагалі не хочуть ніякий мурал. Вони з повагою ставляться до модерністської архітектури корпусу, крім того вже є парк Нескорених", — підкреслила Кулеба.

У червні 2023 року в червні за 28 корпусом КПІ облаштували парк Нескорених, який присвятили КПІшникам та КПІшницям, оборонцям України. Наразі студентська спільнота вважає, що цього більше ніж достатньо.

Нагадаємо, що кияни створили петицію, в якій закликають місцеву владу розробити механізм затвердження муралів, а також долучати громаду до процесу обговорення та погодження стінописів.

У Києві створили новий мурал, присвячений проблемі домашнього насильства