Як відновлюють пошкоджену багатоповерхівку на Липківського в Солом'янському районі: фото, відео

У Солом'янському районі Києва продовжують відновлювати пошкоджений багатоповерховий будинок на вулиці Митрополита Липківського, в який минулого року влучила російська ракета.

У Солом'янському районі на вулиці Липківського відновлюють пошкоджену багатоповерхівку: фото, відеоПро це повідомив мер Віталій Кличко та показав відео, що зараз відбувається на будмайданчику.

З листопада 2023 року кожен поверх будинку відбудовували поетапно. Наразі будівельники продовжують відновлювати пошкоджені віконні та дверні блоки, електричні та сантехнічні мережі, монтують ліфти.

У Солом'янському районі на вулиці Липківського відновлюють пошкоджену багатоповерхівку: фото, відеоТакож тривають оздоблювальні роботи у квартирах. За словами міського голови, завершити усі роботи планують до листопада 2024 року.

У Солом'янському районі на вулиці Липківського відновлюють пошкоджену багатоповерхівку: фото, відеоУ Солом'янському районі на вулиці Липківського відновлюють пошкоджену багатоповерхівку: фото, відеоНагадаємо, що в ніч з 23 на 24 червня 2023 року відбувся масований ракетний обстріл Києва, під час якого було пошкоджено 10 верхніх поверхів 25-поверхового будинку на Липківського, загинули п'ятеро людей, понад десяти осіб зазнали поранень. 

Раніше ми писали, що у Києві знесуть історичні будинки на Лук'янівці та Пущі-Водиці.

У Києві зменшилась кількість багатоповерхівок, яким не вимикають світло під час графіків